Privatlivspolitik

Tak, fordi du har valgt at bruge vores virksomhed til juridisk rådgivning.

I menuerne til venstre kan du læse vores politik for behandling af de persondata, du giver til os, når du er i kontakt med vores virksomhed, enten som kunde, som bruger på vores hjemmeside eller på anden vis.

Det er vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit og andre personers privatliv i forbindelse med brug af vores services.

Udover at være blandt de bedste juridiske rådgivere inden for vores område, er vores ypperste mål at behandle persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt, så alle kan føle sig trygge ved at bruge vores services.

Vi ser ikke kun et højt sikkerhedsniveau som et krav for at kunne overholde lov- og myndighedskrav. Vi ser det også som et kvalitetselement i forhold til at kunne tilbyde en sikker service over for kunder og samarbejdspartnere.

Her i privatlivspolitikken har vi skrevet vilkårene for behandlingen af persondata i vores virksomhed og de rettigheder, som du har i den forbindelse.

Har du spørgsmål eller kommentarer – eller vil du gerne i kontakt med os i øvrigt –  er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan se kontaktoplysningerne i menuen til venstre.